Informatie voor cliënten. Klik hier voor onze speciale pagina.
Onze praktijk voor psychologische basiszorg
033 433 70 10 | info@sharedambition.com

Minday-app als Mindfulness trainer

Door het regelmatig uitvoeren van Mindfulness oefeningen train je jezelf in het richten van aandacht op zaken die je nú kunt ervaren. En met het leren herkennen waar je aandacht zoal op gericht is.

Het snel herkennen  van je gevoelens en gedachten en automatische reacties hierop geeft een mogelijkheid om te gaan kiezen voor een andere, minder stress gevende reacties. 

Uit onderzoek blijkt dat het regelmatig beoefenen van mindfulness op de lange termijn kan leiden tot betere concentratie en prestaties, anders omgaan met lastige situaties en stress, effectievere handelen, meer rust ervaren, en het afnemen van slapeloosheid, angst en depressieve gevoelens. 

Een mindfulnesstraining is geen garantie op een bepaald resultaat. Alleen door mindfulness zelf te ervaren kom je er achter wat het voor jouw leven kan betekenen. Door regelmatig te oefenen met je aandacht te richten geef je jezelf een kans om deze gezonde werking van aandachtig leven te ervaren.

Wil je gebruik maken van de Minday app, neem dan contact met ons op: 033 433 7010 of mail info@sharedambition.com
 

Alles over mindfulness

Onderstaand de veel voorkomende vragen over mindfulness en de Minday-app.  Heb je nog andere vragen neem dan contact op met jouw consultant of stuur ons een mail naar info@sharedambition.com.Meer informatie

Meer informatie over onze aanpak, de producten en de thema's waar we ons mee bezig houden kunt u krijgen door te bellen met 033 433 7010 of reageer via onderstaand formulier.