Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Klantevent 2019 – ‘Loopbaan als Levensader’

1 april @ 13:00 - 16:00

Programma klantevent 2019

Wat kun je verwachten?

Shared Ambition biedt deze middag een gevarieerd programma. Er zijn workshops van 20 minuten rond het thema Job Vitality en er zijn diverse sprekers waaronder Sue der Kinderen (Arbeid & Organisatiepsycholoog en promovendum VU Amsterdam), Machteld van den Heuvel (onderzoeker en docent Arbeids- en Organisatiepsychologie UvA) en Eltina Ouwehand (Hoofd Innovatie Atos Benelux & The Nordics).

Programma

13.00 Ontvangst met koffie en thee
13.30 Welkom en opening (Erik van der Ploeg, Shared Ambition)
13.40 Diverse presentaties & workshops
Presentaties
– ’Try, Learn, Create’, door Eltina Ouwehand, Hoofd Innovatie Atos Benelux & The Nordics
– ‘Van Job crafting naar Career Crafting’, door Machteld van den Heuvel, onderzoeker en docent Arbeids- en Organisatiepsychologie UvA
– ‘De beste versie van jezelf dankzij werk’, door Sue der Kinderen, Arbeid & Organisatiepsycholoog en promovendum VU Amsterdam
Workshops
Je kunt kiezen uit 3 verschillende workshops:
Career Navigator; een uitgebreid loopbaanonderzoek waarbij de deelnemer uiteindelijk een eigen e-portfolio bouwt en kan reageren op actuele vacatures op maat.
Career Story Interview; met behulp van een specifieke interviewtechniek ontdekt de deelnemer zelf zijn/haar drijfveren en een (nieuw) toekomstperspectief.
What’s Next & Dare to Act: twee door Shared Ambition ontwikkelde interventies om deelnemers uit vastgelopen (loopbaan) patronen te helpen.
16.00 – Napraten over jouw droombaan met een hapje en een drankje

We stellen je hieronder een paar vragen voor de aanmelding, welke workshops je wilt volgen en wat je droombaan is. Je krijgt op 1 april dan een cadeau op maat!

Bereikbaarheid

Er is een taxibusje voor 8 personen die klaar staat om 12.20 uur bij station Woerden en om 12.50 uur gaat  rijden. In totaal 16 personen die mee kunnen. De latere mensen kunnen dan ook nog mee en zijn op tijd op het event.

Hier lees je een verslag en download je de presentaties, klik hier

Gegevens

Datum:
1 april
Tijd:
13:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kameryck
Oortjespad 3
Kamerik, 3471 HD Nederland
Telefoon:
0348 400771
Website:
www.kameryck.nl