Skip to main content
Shared Ambition is onderdeel van
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Loopbaancoaching met de rode draad

2 september @ 10:00

Het Career Story Interview is een specifieke vorm van storytelling en vooral interessant voor cliënten, die te maken hebben met een loopbaanbreuk, voor een keuze staan of op zoek zijn wat hen echt energie geeft. De methode is licht, supersnel en tegelijk diepgaand. CSI lijkt magisch te werken, maar rust op professionaliteit, ervaring en inzicht.

Loopbaancoaches kunnen zich via de Masterclass Coaching met de rode draad, scholen in deze narratieve methode voor counseling. De Masterclass is geaccrediteerd voor NIP Psychologen A&G en A&O. In het artikel meer informatie over de impact van het Career Story Interview, de grondlegger Prof. Dr. Mark Savickas en over hoe de methode in elkaar steekt.

Lesplaats en -datum
De Masterclass start op donderdag om 19.00 uur en we ronden af zo rond 21:30 uur. De vrijdag en zaterdag starten we om 9:30 uur en we ronden af zo rond 17:00 uur.

Nadere informatie over nieuwe data volgt spoedig.
Meld je met onderstaand formulier aan en we houden je op de hoogte.

Trainer/opleider
Mieke Verbaarschot. Je leest hier meer over Mieke.

Diploma of certificaat
Ja, Certificaat met vermelding van studielast (NOLOC 30 PE punten, NIP 44 A&G/A&O PE punten)

Hier vind je meer informatie over de opbouw van de Masterclass. Download de flyer.

Hou mij op de hoogte

Het Career Story Interview is een mooie compacte en gestructureerde methodiek om met de coachee de verbinding te leggen tussen zijn jeugd en de actuele loopbaanvraag die hij nu heeft. Mieke weet de methode doeltreffend te presenteren en door concrete oefening je ermee vertrouwd te maken. Dit gebeurt in een prettige, veilige sfeer en fijne locatie. Echt een verrijking van je loopbaaninstrumentarium!

Ellen Lustenhouwer

Dat in de verhalen van mensen schatten verborgen liggen wist ik al langer. Dat met behulp van het career story interview die schatten door de coachee zelf in twee sessies worden opgegraven was een openbaring. Tijdens het opgraven raakt de coachee vertrouwd met zijn drijfveren, talenten en de contouren van zijn volgende loopbaanhoofdstuk. Met dank aan Mieke, haar expertise, aandacht en werkwijze.

Marjanka Jansen

Een prachtige aanvulling voor loopbaanprofessionals. Tijdens deze Masterclass gegeven door Mieke Verbaarschot de mooie techniek geleerd van coaching met behulp van Career Story Interview. De dagen waren praktisch gewoon veel oefenen wat erg goed was om te doen. Ik had nooit verwacht zoveel uit deze techniek te kunnen halen mooi.

Marga Cools

Gegevens

Datum:
2 september
Tijd:
10:00
Evenement Categorie:

Organisator

Shared Ambition
Telefoon:
033 433 7010
E-mail:
info@sharedambition.com