Vacature

Financieel Administratief Assistent

32 uur – locatie Amersfoort

Ben je op zoek naar een veelzijdige financieel administratieve baan binnen een innovatieve organisatie? Wil je graag meedenken in een groeiend team? Kun je snel schakelen, heb je sterke communicatieve vaardigheden, ben je taakgericht en stressbestendig? Ben je enthousiast, opgewekt, ondernemend en heb je een positieve instelling? Dan ben jij de Business Assistent die wij zoeken!

Shared Ambition is een landelijk opererende franchiseorganisatie op het gebied van arbeidsgerelateerde psychologische zorg. Een bedrijf dat in dit specifiek vakgebied wordt gezien als autoriteit, wiens expertise gezocht wordt en waarnaar verwezen wordt als referentie binnen dat vakgebied. Ons bedrijf adviseert en ondersteunt organisaties die willen sturen op thema’s als gezondheidsmanagement en vitaliteit en die psychisch verzuim structureel willen terugdringen. Wij helpen medewerkers om hun mentale balans te behouden of terug te vinden. Door de enorme groei die wij de afgelopen 3 jaar hebben doorgemaakt, zijn de ondersteunende functies van nog groter belang geworden.

In de rol van Business Assistent ondersteun je, samen met je collega’s van Business Support, zowel de franchisegever als de franchisenemers.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • je bent verantwoordelijk voor het gehele facturatieproces
  • je hebt contact met klanten over de facturatie
  • je bent de vraagbaak voor de franchisenemers over financiële en algemeen administratieve zaken
  • je ondersteunt je collega’s van Business Support bij de algemene administratieve werkzaamheden

Wij vragen minimaal MBO-4, met 3 tot 5 jaar financiële/administratieve werkervaring, ervaring met Exact is een pré.

Je sollicitatiebrief kun je sturen aan Angelique Lebens via angelique.lebens@sharedambition.com
Voor vragen kun je contact opnemen met Kelly Makkink via 06 – 43 70 34 46 of kelly.makkink@sharedambition.com