Vacature Hoofd Business Support

Minimaal 32 uur – locatie Amersfoort/maar ivm thuiswerkadvies niet van toepassing.

Ben jij op zoek naar een veelzijdige leidinggevende administratieve functie binnen een innovatieve organisatie? Kun je snel schakelen, heb je sterke communicatieve vaardigheden, ben je taakgericht en stressbestendig? Ben je enthousiast, opgewekt, ondernemend en heb je een positieve instelling? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Shared Ambition is een landelijk opererende franchiseorganisatie op het gebied van arbeidsgerelateerde psychologische zorg. Een bedrijf dat in dit specifiek vakgebied wordt gezien als autoriteit, wiens expertise gezocht wordt en waarnaar verwezen wordt als referentie binnen dat vakgebied. Ons bedrijf adviseert en ondersteunt organisaties die willen sturen op thema’s als gezondheidsmanagement en vitaliteit en die psychisch verzuim structureel willen terugdringen. Wij helpen medewerkers om hun mentale balans te behouden of terug te vinden. Door de sterke groei die wij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt, zijn de ondersteunende functies van nog groter belang geworden.

In de rol van Hoofd Business Support ondersteun je, samen met je collega’s van Business Support, zowel de franchisegever als de franchisenemers. Je hebt dagelijks te maken met opdrachtgevers én cliënten voor onze brede range van diensten.

Als Hoofd Business Support

  • Stuur jij zelfstandig jouw team aan
  • Pak je ook zelf mee aan; geeft het goede voorbeeld
  • Initieer je structurele verbeteringen
  • Heb je gevoel voor en kennis van procesmanagement
  • Heb je aantoonbare affiniteit met facturatie
  • Sta je voor snelheid én kwaliteit
  • Ben je oplossing- en samenwerkingsgericht
  • Rapporteer je aan de directie

Je bent een samenwerkingsgerichte leider, sterk in de communicatie, houdt goed overzicht en blijft flexibel zoeken naar verbetering.

Groeipotentieel

Weet jij operationele excellentie te koppelen aan (financieel) administratieve expertise en ben jij in staat om het klankbord van de directie te worden dan zien we jou – op termijn – graag toetreden tot het directieteam.

Wij vragen minimaal een HBO werk- en denkniveau en uitgebreide kennis van Microsoft Office 365.

Shared Ambition biedt marktconforme voorwaarden in een ondernemende mensgerichte bedrijfscultuur. Interesse? Mail jouw brief en CV vóór 15 mei naar info@sharedambition.com.

Wil je solliciteren op deze vacature?

Angelique Lebens - Shared Ambition

Angelique Lebens
(Directeur Operational Development)

T 06 2152 1635

Linkedin

Een sollicitatiebrief kun je sturen naar:
angelique.lebens@sharedambition.com