Vacature Junior Business Assistant

Minimaal 32 uur – locatie Amersfoort/maar ivm thuiswerkadvies niet van toepassing.
Deze tijdelijke functie is per direct beschikbaar en loopt tot eind september 2021.

Ben je tijdelijk op zoek naar een veelzijdige administratieve baan binnen een innovatieve organisatie? Kun je snel schakelen, heb je sterke communicatieve vaardigheden, ben je taakgericht en stressbestendig? Ben je enthousiast, opgewekt, ondernemend en heb je een positieve instelling? Dan ben jij de Junior Business Assistant die wij zoeken!

Shared Ambition is een landelijk opererende franchiseorganisatie op het gebied van arbeidsgerelateerde psychologische zorg. Een bedrijf dat in dit specifiek vakgebied wordt gezien als autoriteit, wiens expertise gezocht wordt en waarnaar verwezen wordt als referentie binnen dat vakgebied. Ons bedrijf adviseert en ondersteunt organisaties die willen sturen op thema’s als gezondheidsmanagement en vitaliteit en die psychisch verzuim structureel willen terugdringen. Wij helpen medewerkers om hun mentale balans te behouden of terug te vinden. Door de enorme groei die wij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt, zijn de ondersteunende functies van nog groter belang geworden.

In de rol van Junior Business Assistant ondersteun je, samen met je collega’s van Business Support, zowel de franchisegever als de franchisenemers.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • je bent het eerste aanspreekpunt bij telefonisch contact
  • je regelt het gehele aanmeldingenproces (van verdelen van de aanmelding onder de franchisenemers tot het invoeren van de aanmelding in ons cliëntsysteem)
  • je beheert de algemene emailbox van de organisatie
  • je ondersteunt de functioneel beheerder met het oplossen van eenvoudige ICT-problemen

Wij vragen minimaal HBO werk- en denkniveau en uitgebreide kennis van Microsoft Office 365.

Wil je solliciteren op deze vacature?

Angelique Lebens - Shared Ambition

Angelique Lebens
(Directeur Operational Development)

T 06 2152 1635

Linkedin

Een sollicitatiebrief kun je sturen naar:
angelique.lebens@sharedambition.com