Skip to main content
Shared Ambition is onderdeel van

Referentie

Dit zeggen cliënten over ons

(Om privacy-redenen zijn de namen van de cliënten niet vermeld)

Bij aanvang van de behandeling bleek ik dieper in een burn-out te zitten dan ik zelf wilde toegeven. Het traject bij Shared Ambition was voldoende maar een fysiek traject blijkt ook nodig te zijn naast een dieper mentaal traject. Dit traject is nu via de Arboarts opgestart. Hierbij heeft de begeleiding van Shared Ambition mij al veel inzichten geleverd die mij verder helpen in de revalidatie.

De doelgerichte aanpak en deskundigheid van de consulent hebben mij duidelijk laten zien dat ik in staat ben om problemen op de juiste wijze aan te pakken. Ik heb het traject als zeer prettig en openhartig ervaren.

Erg tevreden over de kundigheid van mijn consulente, zij heeft er mede voor gezorgd dat ik nu weer naar tevredenheid bij mijn oude werkgever werkzaam ben.

Ging aanvankelijk met tegenzin maar ik moest al snel bekennen dat het goed voor me was en ben blij dat dit is gebeurd.

Ik ben voor wat mijn probleem betreft (omgaan met werkdruk) best goed geholpen en heb ook wel stappen gemaakt in de goede richting! Ook is mijn probleem nu ook beter bespreekbaar!!! Het enige waar ik nog mee worstel is de onzekerheid over mijn toekomst, het bedrijf waar ik nu ruim 37 jaar werk gaat eind 2017 sluiten, dan heb ik bijna de leeftijd van 60 bereikt, en omdat ik voor 50% afgekeurd ben zie ik nog niet hoe mijn toekomst eruit komt te zien. Dit geeft mijn nog extra spanning en onrustige nachten!

Fijne persoonlijke betrokkenheid. Meevoelend in de situatie. Aanpakkend. Goed bereikbaar en een hele fijne begeleiding om tot positief inzicht te komen!

Als de waan van de dag de overhand neemt, is het goed om te weten waarom je niet even een stapje terug doet om afstand te nemen. Waar komt dit gedrag vandaan om maar door te denderen? De begeleiders en het traject van Shared Ambition helpen dit gedrag te doorgronden en te adresseren zodat "dingen" structureel in perspectief gezet kunnen worden.

Zeer tevreden hoewel het ook behoorlijk confronterend en emotioneel is geweest. Weet dat ik er nog niet ben maar heb wel inzicht gekregen in wat er moet veranderen en van daaruit kan ik nu ook verder. Fijne gesprekken. Nogmaals dank!

Ik heb Minday als zeer positief ervaren; ik vond de app erg fijn werken. Het was prettig om zelf de keuze te kunnen maken wanneer ik de oefening ging doen en dat ik daar ook de ruimte voor had door de app.
Van de duidelijke oefeningen heb ik veel geleerd. Bewustwording en vooral het hier en nu in plaats van alweer in de gedachtestroom naar morgen. En ik heb emoties ervaren die ik nog niet van mij zelf kende en mezelf door mindfulness leren kennen. Dit heeft goed meegewerkt aan mijn herstel waar ik nog midden in zit.
De weekintro vond ik leerzaam en van toegevoegde waarde: op een andere manier naar dingen kijken. De telefonische begeleiding was prettig: we keken samen terug op de afgelopen periode en ik kreeg goede handvatten mee om de volgende periode in te gaan. Ik zou de telefonische begeleiding ook houden in combinatie met de app. Het geeft net dat extra steuntje.
Bedankt voor de begeleiding en goede steun. Ik ben erg blij en dankbaar!

‘Ik snapte er eigenlijk niets van: ik heb interessant werk wat ik met plezier doe en prettige collega’s om samen te werken. Waarom ging ik dan toch met steeds meer tegenzin en minder energie naar mijn werk? Omdat ik de overtuiging had dat ik niets te klagen had, hield ik de gevoelens van tegenzin liever voor me. Totdat ik hoorde van HeyCoach: dat gaf me de mogelijkheid om er wel met iemand over te praten. De coach heeft om te beginnen vooral naar me geluisterd. Na een poosje maakte hij me er op attent dat ik veel sprak over het belang dat ik hecht aan ‘waardering krijgen’ voor wat ik doe en ‘van betekenis zijn’. Hij opperde: ‘zou het misschien zo kunnen zijn dat je je onbewust zorgen maakt over hoe je je leven vorm gaat geven en waardering gaat krijgen als je over een paar jaar met pensioen gaat?’ Nou ja … die link had ik helemaal niet gelegd! Maar hij had gelijk: ik ben 60 en dat pensioen is dus echt in zicht … Ik realiseerde me dat ik niet wilde nadenken over stoppen met werken of liever gezegd: vooral niet over hoe ik mijn leven daarna invulling en dus betekenis wilde geven. Met dit inzicht kon ik verder. Met gewoon plezier hebben in het werk wat ik nu nog doe, maar ook concreet aan de slag gaan met nadenken over de jaren daarna. Inmiddels realiseer me dat er ook na je pensioen zoveel mogelijkheden zijn om iets bij te dragen!

’Heycoach hielp me omgaan met mijn spanningsklachten’
‘Ik heb een drukke baan in de Retail met ambities om verder door te groeien binnen het bedrijf. In combinatie met de dagelijkse beslommeringen in mijn privéleven, had ik veel op mijn bord liggen. Mede daardoor kreeg ik last kreeg van ernstige spanningsklachten en moest ik regelmatig verzuimen. Dat vond ik heel vervelend en ook mijn collega’s wisten niet of ze op me konden rekenen. Ik meldde me bij mijn huisarts, maar heb ook contact gezocht met Heycoach. Tot mijn verbazing is het gelukt om met de drie uren coachtijd grip te krijgen op mijn spanningsklachten. De coach en ik hebben gemaild en gebeld. Ze heeft naar me geluisterd en me aan het denken gezet over de oorzaak van mijn klachten, maar vooral over hoe ik er mee omging. Zoals ze uitlegde: ieder mens heeft last van spanningen. Of die je teveel worden heeft veel te maken met hoe je er mee omgaat. Met dat inzicht kon ik iets aan mijn klachten doen. Bijvoorbeeld met behulp van de
ademhalingsoefeningen die we samen hebben toegepast. Ja, ik heb nog steeds wel ‘ns last van spanningen, maar ik weet ik nu hoe ik er mee om kan gaan. Ik heb sinds de coaching niet meer hoeven verzuimen en ben weer volledig aan het werk.’

Wil je reviews van leidinggevenden lezen?

Lees meer

Wil je reviews van klanten lezen?

Lees meer
Ga naar de inhoud