Skip to main content
Shared Ambition is onderdeel van

Referentie

Dit zeggen leidinggevenden over ons

(Om privacy-redenen zijn de namen van de leidinggevenden niet vermeld)

Begeleiding van de betreffende medewerker is goed geweest. De begeleiding van Shared Ambition bij de re-integratie is kundig, to-the-point en heeft bijgedragen aan een stevig fundament.

Goed, efficiënte organisatie en uitvoering. Evaluatie mail komt enigszins aan de vroege kant omdat de werknemer nog niet geheel hersteld is. Maar dat kunt u ook niet weten.

Ik had de indruk dat alle suggesties door mij ingebracht, niet altijd werden gechallenged, maar alleen als zeer waardevol werden gezien. Wel heeft medewerker de begeleiding tijdens dit traject wel als waardevol en bruikbaar ervaren. Eindresultaat is hiermee tot nu toe goed.

Het eindgesprek moet nog plaatsvinden. De eerste tekenen zijn positief. De medewerker is tevreden over de geboden oplossingen.

Het was goed te zien dat jullie begeleiding aansloot bij de behoefte van onze medewerker. Zij voelde zich (eindelijk) gehoord en kreeg goede tips hoe zij hiermee om moest gaan. Het eind gesprek heb ik als werkgever als heel positief ervaren. Duidelijk verhaal en ook de soort therapie sprak ons erg aan.

Samenwerking en deskundigheid is prima op orde: de terugkoppeling - wat is er besproken/afgesproken - mag wat mij betreft nog vollediger. Wel merk ik, met name in afgelopen traject, dat een volledigere terugkoppeling - wat is er concreet besproken/afgesproken - gewenst en benodigd is. Dit zou ik graag verbeterd zien.

Ik ben zeer tevreden over de snelheid waarmee Shared Ambition verzoeken oppakt, de gedrevenheid van de psychologe en de evaluaties! Dank jullie wel!

Wij hebben nu 3 x gebruik gemaakt van Shared Ambition en tot volle tevredenheid. Bij de tweede keer was er geen klik tussen de werkneemster en de therapeut, maar Shared Ambition heeft toen snel zonder problemen een andere therapeut ingezet. Daarmee is het toen prima gegaan.

Wil je reviews van cliënten lezen?

Lees meer

Wil je reviews van klanten lezen?

Lees meer
Ga naar de inhoud