Vacature psycholoog

Al meer dan 50 psychologen hebben zich als consultant bij Shared Ambition aangesloten. Alle consultants zijn aangesloten bij het NIP en een groot aantal heeft zich gespecialiseerd als GZ Psycholoog, Psycholoog Arbeid & Gezondheid of Psycholoog Arbeid & Organisatie.

Sluit je bij ons aan!

Shared Ambition is op zoek naar ervaren psychologen in de regio’s:

• Rotterdam/Rijnmond
• Amsterdam e.o.
• Eindhoven

Wij hebben werk voor psychologen die onder de naam van Shared Ambition opdrachten uitvoeren zoals psychologische hulpverlening en interventies, preventie-coaching, trainingen, loopbaanbegeleiding en psychologisch onderzoek.
Vanwege opdrachten bij internationale klanten zijn we specifiek op zoek naar Engelstalige /near native consultants met affiniteit met Health/online-coaching (zie HeyCoach) en/of interesse in een plek als coach-op-locatie.

Dit biedt Shared Ambition

Na een individueel inwerktraject en kennismaking met de visie en producten van Shared Ambition, vinden wij opdrachten die bij jou passen. Omdat onze psychologen zich willen blijven ontwikkelen initiëren we met regelmaat bijeenkomsten (op een centrale plek in Nederland) waarin specifieke thema’s aan bod komen en waar we kennis delen.
Ook organiseren we regelmatig een klantevent om klanten te ontmoeten, te informeren en hun behoeftes te peilen.
Neem je graag wat extra (commerciële) verantwoordelijkheid? Als ondernemer kun je, na het inwerken, natuurlijk aan de slag met je eigen opdrachtgevers en jouw netwerk benaderen. Ben je eenmaal bekend met onze klantportefeuille en producten dan kun je voor de rol van accountbeheerder of productowner kiezen.

Dit ben jij

Je bent psycholoog en eigen ondernemer/ZZP’er of wilt dit worden. Je hebt affiniteit met arbeids-gerelateerde psychologische zorg en aantoonbare ervaring als psycholoog binnen het bedrijfsleven. Je herkent jezelf in de visie van Shared Ambition en vindt het leuk om vanuit die visie samen te werken en kennis te delen met collega-psychologen. Onze producten en aanpak spreken je aan. Je hebt interesse in eHealth en de mogelijkheden die online-coaching biedt. Je gaat graag binnen de dynamiek van/in samenwerking met bedrijven aan de slag met cliënten.

Ben je Engelstalig /near native, dan is dat een pré.

Belangstelling? We kijken er naar uit om je te ontmoeten! Mail naar angelique.lebens@sharedambition.com of bel 033 433 7010

Wil je solliciteren op de vacature psycholoog?

Angelique Lebens - Shared Ambition

Angelique Lebens
(Directeur Operational Development)

06 21 52 16 35

Linkedin

Een sollicitatiebrief kun je sturen naar:
angelique.lebens@sharedambition.com