Skip to main content
Shared Ambition is onderdeel van

Herken je dit?

  • Jouw medewerker is al wat ouder, maar belangrijk voor de organisatie. Hij/zij heeft moeite het continue veranderende kennisniveau tot zich te nemen. Daarnaast ervaart de medewerker verandermoeheid.
  • Of … jouw nieuwe medewerker is een ambitieuze millenial. Je wilt investeren in zijn/haar ontwikkeling. Toch ervaart de nieuwe collega al snel de druk om te presteren en valt het werken behoorlijk tegen.

Het tijdig inzetten van de juiste begeleiding van deze medewerkers voorkomt uitval of ongewenst verloop. Daarom biedt Shared Ambition een nieuwe dienst: het Job Vitality Generation Plan.

De kern van het plan is een onafhankelijk, goed en eerlijk gesprek tussen de medewerker en een adviseur/gids die vervolgens meedenkt en adviseert over een oplossing. Samen met jouw medewerker kijken we waar behoeften en wensen liggen om JobFit te blijven. Zo werken wij samen aan een vitale toekomst.

Samenwerking MandoelTessa Kuipers van Mandoel brengt samen met de werkgever in kaart welke mogelijkheden beschikbaar zijn op het gebied van Job Vitality. Ook wordt onderzocht welke mogelijkheden er zijn voor ondersteuning. Dit kan een coach of een diëtiste zijn maar wellicht ook een afspraak met een psycholoog of een doorverwijzing naar de bedrijfsarts. We kijken tevens naar de mogelijkheden van eventuele financiering. Een goed startpunt is om samen met de medewerker inzicht te krijgen in welke kwaliteiten hij/zij van nature bezit. Worden die kwaliteiten goed ingezet in de huidige functie?

Het doel van het Generation Plan is om de kwaliteiten van de verschillende generaties binnen het bedrijf optimaal te benutten. Vaak is hierbij ondersteuning nodig. Door middel van het JobFit gesprek stimuleren we ook dat medewerker en leidinggevende over dit onderwerp in gesprek blijven.

Wil je meer informatie?

Deze is te lezen op: www.sharedambition.com/producten. Uiteraard verkennen we graag in een persoonlijk gesprek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen bij de generatievraagstukken en levensfases. En hoe we met het Job Vitality Generation Plan kunnen ondersteunen.

Stel je vraag

Neem contact op met Business Support van Shared Ambition

info@sharedambition.com
033 433 7010

Meer informatie
Download onze brochure
Ga naar de inhoud